Prima pagina

marți, 26 martie 2013

Expozitie la Muzeul National de Arta al Romaniei, ceramica produsa in atelierul Troita


Promovare evenimente: Muzeul Naţional de Artă al României invită publicul sâmbătă30 martie, la ultima vizită cu ghidaj gratuit în expoziţia Mitul naţional. Contribuţia artelor la definirea identităţii româneşti (1830 - 1930), sub genericul UN CEAS PENTRU ARTĂ. Expoziţia mai poate fi vizitată până duminică, 31 martie 2013.

De data aceasta vizita cu ghidaj tematic aduce în atenţia publicului o serie de obiecte de artă decorativă expuse în penultima sală a expoziţiei: piese de ceramică de inspiraţie populară, create de artişti plastici interbelici în cadrul atelierului Troiţa.

Se plăteşte doar biletul de intrare în expoziţie (10 lei întreg, 5 lei redus), fără taxa de ghidaj obişnuită. Participarea se face doar pe bază de programare la telefon la 021.314.81.19 sau prin e-mail la comunicare@art.museum.ro până vineri, 29 martie, ora 16.00. Ulterior prezentării, publicul poate rămâne în expoziţie pentru a vizita şi celelalte săli.

Citeste mai mult: Expozitie la Muzeul National de Arta al Romaniei - UN CEAS PENTRU ARTA: ceramica produsa in atelierul Troita 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu